Waarom je Staking bij Bitvavo moet inschakelen. Simpel Uitgelegd.

Bitvavo is al mijn favoriete handelsplatform voor crypto’s, en nu heb ik ontdekt dat je er via staking ook nog GRATIS currencies krijgt. Hoe mooi is dat.

Het is belangrijk om staking in te schakelen in je Bitvavo account. Waarom je dat zou moeten doen, leg ik uit in deze video. Je kunt het zelf heel gemakkelijk activeren in je eigen Bitvavo-account (wellicht ook bij andere platformen, maar daar heb ik minder ervaring mee).

Nog geen Bitvavo.com account? Maar via deze link een account aan, en je betaald over de eerste €1000 geen transactiekosten. Die kosten zijn bij Bitvavo overigens de voordeligste van Nederland – maar toch!

Heel veel Crypto-verhandel succes – en laat me weten of deze video je geholpen heeft.

Wil je meer van dit soort video’s, abboneer je dan op dit kanaal – als ik iets ontdek wat me handig lijkt voor iedereen, deel ik het!

#crypto #nederland #bitvavo #cryptocurrency #cryptohandel #bitcoin #uitleg #staking #doehetzelf